Публічна інформація
Методичні заходи
06.12.2021
Відкритий урок з предмета “Організація виробництва та обслуговування”
Приготування смачної, а головне, корисної їжі залежить в тому числі від різноманітності наявного в з
16.11.2021
Засідання методичної комісії “Харчових технологій”
16 листопада 2021 року в Державному навчальному закладі “Центр професійної освіти технологій т
21.10.2021
Засідання методичної комісії «Сфери послуг»
1 жовтня 2021 року відбулося засідання методичної комісії «Сфери послуг», в рамках якого майстром ви
20.10.2021
Всі ми – різні, але всі ми – рівні!
20 жовтня 2021року на базі Державного навчального закладу “Центр професійної освіти технологій
13.10.2021
Відкритий урок з “Технології приготування їжі з основами товарознавства”
Для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами Державного навчального закладу «Центр професі