"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок з “Технології приготування їжі з основами товарознавства”

13.10.2021

Для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва» , які навчаються в групі №271 за професією «Кухар» 13 жовтня 2021 року викладачем Оленою ПЛАКСЮК був проведений відкритий урок на тему «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними начинками»

Здобувачі освіти мали змогу ознайомитися не тільки з технологією приготування прісного тіста та вареників з різними начинками, а й дізнатися про історію походження страви, способи формування, вимоги до якості вареників з різними начинками.

Під час уроку викладачем були використані інтерактивні вправи та інтелектуальна гра «Як стати мільйонером?»

Навчаємося весело та креативно!