"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Засідання методичної комісії “Харчових технологій”

16.11.2021

16 листопада 2021 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" було проведено засідання методичної комісії "Харчових технологій".

Майстрами виробничого навчання з професії "Кухар, кондитер", "Кухар, офіціант" Світланою ГОЛОВІНСЬКОЮ та Рімою КИРИЧЕНКО були підготовлені доповіді про проходження виробничої практики здобувачами освіти гр. №№ 27, 28.

Були обговорені та затверджені заходи щодо проведння тижня професійної майстерності в грудні 2021 року, умови конкурсу фахової майстерності між здобувачами освіти з професій "Кухар", "Кухар, кондитер", "Кухар, офіціант" та перелік пробних кваліфікаційних робіт для вищезазначених груп.

Членами комісії були також заслухані цікаві доповіді майстрів виробничого навчання Світлани ГОЛОВІНСЬКОЇ "Використання їістівних квітів в кулінарії", Наталії МАЛИНОВСЬКОЇ "Різновиди пасти", переглянуті підготовлені відеоматеріали та презентації.