"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок з предмета “Організація виробництва та обслуговування”

06.12.2021

Приготування смачної, а головне, корисної їжі залежить в тому числі від різноманітності наявного в закладах ресторанного господарства посуду. Дуже важливо правильно підібрати посуд для приготування тієї чи іншої страви, оскільки від виду матеріалів, з яких виготовлений посуд, залежить спектр його застосування, сумісніть з тими чи іншими типами варильних поверхонь, здоров'я та самопочуття споживачів.

06 грудня 2021 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" в рамках проведення тижня професійної майстерності на кафедрі "Харчових технологій" викладачем професійно-теоретичної підготовки Наталією ОРЛОВСЬКОЮ був проведений відкритий урок на тему " Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд".

Під час уроку здобувачі освіти ознайомилися з видами матеріалів, з яких виготовляється сучасний столовий
та кухонний посуд, перевагами та недоліками посуду з різних матеріалів, правилами використання посуду з різних видів матеріалів.