Методичні заходи
11.01.2022
Педагогічні читання на тему “Засади впровадження підприємливого середовища в закладах освіти”
11 січня 2022 року в онлайн-режимі відбулися педагогічні читання за темою “Засади впровадження
29.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”
29 грудня 2021 року майстром виробничого навчання І категорії Світланою КОНДЗЕРОЮ в групі №25 був пр
24.12.2021
Тиждень професійної майстерності методичної комісії “Легкої промисловості та побутового обслуговування”
З 20 по 24 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн
23.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор”
23 грудня 2021 року майстром виробничого навчання Ольгою БАБИЧ для здобувачів освіти групи №15, які
22.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття”
22 грудня 2021 року в рамках тижня фахової майстерності медочиної комісії “Легкої промисловост
17.12.2021
ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ “ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТА СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ ЗА ПРОФЕСІЄЮ “ВЗУТТЬОВИК З ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПОШИТЯ ВЗУТТЯ” ТА ЇХ ПОДАЛЬШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ”
14 грудня 2021 року на базі Державного навчального закладу “Центр професійної освіти технологі
15.12.2021
Відкритий урок з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”
15 грудня 2021 року викладачем вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО в групі №28 за
14.12.2021
Тиждень професійної майстерності метдичної комісії “Харчові технології”
З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн
08.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар, офіціант”
07 грудня 2021 року в рамках проведення тижня професійної майстерності кафедрою “Харчових техн