"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Тиждень професійної майстерності метдичної комісії “Харчові технології”

14.12.2021

З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, удосконалення організації та змісту навчання здобувачів освіти під керівництвом голови методичної комісії Тамари КОДОЛБЕНКО відбувся тиждень фахової майстерності професій харчових технологій.

В рамках проведення тижня згідно з планом були проведені наступні заходи:

  • 06 грудня 2021 року - урочисте відкриття тижня, проведення відкритого уроку викладачем професійно-теоретичної підготовки Наталією ОРЛОВСЬКОЮ на тему "Види матеріалів, з яких виготовляють столовий та кухонний посуд";
  • 07 грудня 2021 року - демонстрація відкритого уроку майстром виробничого навчання Світланою ОНИЩЕНКО на тему "Виготовлення дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього";
  • 08 грудня 2021 року - проведення конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ІІ та ІІІ курсів з професії "Кухар";
  • 09 грудня 2021 року - конкурс презентацій та доповідей "Сучасні тренди кулінарії" між групами здобувачів освіти з професії "Кухар";
  • 10 грудня 2021 - захист методичних розробок, підготовлених викладачами та майстрами виробничого навчання кафедри "Харчових технологій"; обговорення та підведення підсумків тижня; урочисте нагородження переможців та учасників.

Тиждень професійної майстерності виявився насиченим на цікаві заходи, позитивні враження, новий досвід. Бажаємо викладачам та майстрам виробничого навчання кафедри "Харчові технології" творчої наснаги, професійного зростання та нових креативних ідей!