"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Професійна підготовка

s Відкритий урок з предмету «Облік, калькуляція і звітність» у рамках проєкту «Дитяче харчування» s Професійне зростання та конкурсний рух здобувачів та здобувачок освіти з професії «Перукар (перукар – модельєр)» s Кабінет № 12 “Товарознавство непродовольчих товарів” s Кабінет № 11 “Товарознавство непродовольчих товарів” s Кабінет №7 “Основ інноваційного підприємництва та маркетингу” s Кабінет № 5 “Техніка і механізація торговельних розрахунків” s Кабінет № 2 “Технології банківських операцій” s Кабінет №1 “Організації обслуговування відвідувачів та управління персоналом” s Кабінет № 462 “Охорона праці” s Кабінет № 457 “Спецтехнологія” s Кабінет № 448 “санітарії та гігієни, фізіології харчування” s Кабінет № 443″Спецдисциплін” s Кабінет № 442 “Спецдисциплін” s Кабінет № 222 “Перукарська справа” s Кабінет № 105 “Устаткування підприємств харчування” s Кабінет № 103 “Технологія приготування їжі” s Кабінет № 102 “Організація виробництва та обслуговування”