"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок з предмету «Облік, калькуляція і звітність» у рамках проєкту «Дитяче харчування»

10.03.2025

В рамках проєкту "Дитячого харчування" викладачкою предмету "Облік, калькуляція і звітність" за професією "Кухар" Ольгою ДАНЕВИЧ було проведено відкритий урок на тему: "Нормативна документація в закладах ресторанного господарства ".

Здобувачі освіти ознайомились з нормативно-технологічною документацією, що використовується під час роботи закладів ресторанного господарства. Звернули увагу на оновлення дитяче харчування, а саме Збірник рецептур Євгена Клопотенка, технологічні картки, що діють в шкільних їдальнях та дитячих садочках.