"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо здобувачок освіти коледжу з професії “Перукар (перукар – модельєр)” з перемогою у відбірковому турі  XXVII Чемпіонату України СПУ KYIV BEAUTY CUP з перукарського мистецтва

12.03.2024

12 березня 2024 року здобувачки освіти коледжу головну професійну подію індустрії краси -  виставку PRO BEAUTY EXPO. Під час виставки здобувачки освіти коледжу  відвідали майстер-класи від світових брендів експонентів виставки, ознайомилися з новинками в сфері перукарського мистецтва, а саме: стайлінгом та колористикою, професійними інструментами, витратними матеріалами та аксесуарами, новинками для нарощування волосся, професійним одягом, засобами для догляду та відновлення.

Майбутні фахівці груп №№ 14, 24, 34 під керівництвом майстринь виробничого навчання за професією "Перукар (перукар-модельєр)" прийняли участь в відбірковому турі  XXVII чемпіонату України СПУ KYIV BEAUTY CUP з перукарського мистецтва в номінаціях "Сучасні текстури”, "Весільна зачіска (Сучасна зачіска)", “Чоловіча повсякденна стрижка та укладка", «Голлівудська хвиля» .

За підсумками конкурсу  Олена ПРЯДКІНА (група №24)  посіла  І місце в номінації "Сучасні текстури", ІІІ місце - в номінації “Весільна зачіска (Сучасна зачіска)". Вікторія БЕРЕЗОВСЬКА (група №34)  посіла ІІ місце в номінації “Чоловіча повсякденна стрижка та укладка".

Дипломами учасника відзначено Вікторію ТРУХАН (група №14) та Софію КУЗЬМЕНКО (група №24) в номінації «Голлівудська хвиля», Руслану СЛОБОЖЕНЮК (група №24) в номінації «Весільна зачіска (Сучасна зачіска)».