Публічна інформація
Професійна підготовка
Кабінет № 12 “Товарознавство непродовольчих товарів”
Кабінет № 11 “Товарознавство непродовольчих товарів”
Кабінет №7 “Основ інноваційного підприємництва та маркетингу”
Кабінет № 5 “Техніка і механізація торговельних розрахунків”
Кабінет № 2 “Технології банківських операцій”
Кабінет №1 “Організації обслуговування відвідувачів та управління персоналом”
Кабінет № 462 “Охорона праці”
Кабінет № 457 “Спецтехнологія”
Кабінет № 448 “санітарії та гігієни, фізіології харчування”
Кабінет № 443″Спецдисциплін”
Кабінет № 442 “Спецдисциплін”
Кабінет № 222 “Перукарська справа”
Кабінет № 105 “Устаткування підприємств харчування”
Кабінет № 103 “Технологія приготування їжі”
Кабінет № 102 “Організація виробництва та обслуговування”