"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Онлайн-презентація програми професійного стажування в Болгарії у рамках співпраці з Міжнародним центром «Skill Sprint»

27.02.2024

27 лютого 2024 року у закладі освіти відбулася онлайн-презентація програми професійного стажування в Республіці Болгарія  у рамках співпраці з Міжнародним центром «Skill Sprint».

Пані Ольга БЄЛАН, директор партнерської компанії, розповіла присутнім про актуальні програми стажування в готельно-ресторанних комплексах Болгарії. Здобувачам освіти було надано детальну інформацію щодо умов проходження стажування, вимог до кандидатів, презентовано фото баз стажувань, кімнат для проживання, фото та відео інтерв’ю учасників минулорічних програм стажувань. Наголошено на тому, що під час подачі заявки на участь у програмі здобувач/випускник Коледжу може самостійно обрати курорт в Болгарії для проходження стажування з наданого переліку.

Для зареєстрованих учасників програми компанією будуть організовані онлайн курси з англійської та болгарської мов. А також серед стажерів буде проведено конкурс «92 дні літа з #skillsprint_thebest» у трьох номінаціях: найкращий відеоролик, найкраще інтерв’ю, найкращий дизайн плакату та слогану проєкту.