"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Ми – різні, але ми – рівні! Уроки виробничого навчання з професії “Кухар” для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами

20.12.2023

В Київському професійному коледжі технологій та дизайну навчаються та здобувають професію 64 особи з особливими освітніми потребами, 40 з яких опановують професію "Кухар".

Здобувачі освіти груп №№ 171, 271, 371 під керівництвом майстрів виробничого навчання Світлани ОВДІЙ, Галини БАКАЛ, Таїсії КАРП'ЮК та Володимира ХУДЕНКА набувають професійних вмінь та навичок відповідно до робочих навчальних планів та програм, розроблених на основі Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 5122.І.56.10-2021.

Майбутні фахівці під час уроків виробничого навчання в першому семестрі опановують наступні теми "Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них", "Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів", "Обробка різних видів риб, продуктів моря та напівфабрикатів з них" тощо, демонструючи охайність, зосередженість, дисциплінованість, велике бажання навчитися секретів кухарського мистецтва та гарні професійні вміння.

Ми - різні, але ми - рівні! Тож побажаємо майбутнім кваліфікованим робітникам не зупинятися на досягнутому та прагнути тільки вперед, до нових професійних вершин!