"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Лютий довжиною в два роки…

24.02.2024

24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року. Адже ще 10 років тому росія розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей, а потому здійснив повномасштабне вторгнення в Україну. Саме 2022 рік видався найважчим в історії нашої незалежної держави!
Від цієї дати минуло два роки, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. Вже 730 днів українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику, захищаючи незалежність, державність та національну ідентичність нашої країни.

24 лютого – дата, яка змінила мирне життя кожного з нас! Відважний український народ ціною своїх життів боронить не лише себе, а й увесь світ від терориста та агресора. За цей час Україна об’єднала увесь цивілізований світ, зрозуміла, що таке підтримка та допомога. Ми відстоюємо кожен клаптик рідної землі, звільняємо наші міста і села, боримося за наші домівки, наше життя й наше майбутнє!
Сьогодні кожен українець та українка бачать своє майбутнє у мирній державі і з міцними союзниками! Українці не зупиняються – створюють, будують, навчають, розвиваються, відновлюють…
Нас захищає найкраща армія світу – наші сили оборони, наші військові. Саме завдяки нашим захисникам і захисницям Україна стоїть міцно, бореться й живе.
Ми щиро дякуємо всім нашим воїнам! Ми схиляємо голови, вшановуємо тих, хто віддав життя за нас…

Слава Україні! Героям слава!