"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Засідання методичної комісії “Харчових технологій”

09.09.2021

09 вересня 2021 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбулося засідання методичної комісії "Харчових технологій" у формі круглого столу, на якому були обговерені наступні важливі питання:

  • Орловська НАТАЛІЯ - інженер з охорони праці доповіла про дотримання правил охорони праці під час проведення уроків виробничого навчання.
  • Кодолбенко ТАМАРА - голова методичної комісії "Харчових технологій" запропонувала для обговорення підготовлені тести зі спеціальних предметів для проведення державної поетапної атестації з професії "Кухар" в групах №№ 27, 28, теми письмових кваліфікаційних робіт для групи №29.

Також під час засідання колеги обговорили проведений майстром виробничого навчання з професії "Кухар" Овдій СВІТЛАНОЮ відкритий урок на тему "Приготування дерунів. Різновиди подачі".

Майстер виробничого навчання Даневич ОЛЬГА ознайомила колег з цікавинками італійскої кухні, а викладач спец. предметів Шевчук-Сусліна МАРИНА розповіла про фуд-тренди 2021 - 2022 року. Фахівцями були підготовлені цікаві презентації.