"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському гастрономічному відео конкурсі «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво»

29.03.2024

Комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж технологій та дизайну» брав участь у Всеукраїнському гастрономічному відео конкурсі «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво» за сприяння Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області спільно з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра». Кулінарні традиції – це така ж культурна спадщина нашого народу, як мова, література, мистецтво, це неоціненний здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати.

Заклад освіти представляли майстрині виробничого навчання з професії "Кухар" Ольга ДАНЕВИЧ, Ірина КОВАЛЬ, Світлана ГОЛОВІНСЬКА. Основною метою конкуру було залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв української кухні, дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України, донести жителям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України.

За підсумками конкурсу Ольга ДАНЕВИЧ нагороджена Дипломом за ІІ зайняте місце, Ірина КОВАЛЬ та Світлана ГОЛОВІНСЬКА відмічені дипломами учасників.

Вітаємо та бажаємо завжди сміливо і гордо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до перемоги!