"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо здобувачів/здобувачок освіти групи №28 з професії “Кухар, кондитер” та групи №27 з професії «Кухар, офіціант» з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації!

28.12.2023

28 грудня 2023 року для здобувачів/здобувачок освіти Київського професійного коледжу технологій та дизайну групи №28 з професії "Кухар, кондитер" та групи №27 з професії «Кухар, офіціант» відбулася значна подія, яка стала важливою сходинкою на шляху до справжнього професіонала, майбутнього фахівця з кухарської майстерності, а саме поетапна кваліфікаційна атестація на кваліфікацію "Кухар 3 розряду".

Попередньо виконавши на робочих місцях підприємств роботодавців м. Києва пробні кваліфікаційні роботи під керівництвом наставників з числа високо досвідчених фахівців. Здобувачі/здобувачки освіти, виконали тестування, яке передбачало надання відповідей на 56 рандомних питань з професійно-теоретичної та професійно – практичної підготовки; продемонстрували кваліфікаційній комісії І етап проєкту на тему: «Формування професійних компетентностей здобувачів освіти через традиції української кухні», які висвітлювали кулінарні традиції  українських свят, а саме: «Святвечір», «Різдвяні страви», «Великодні страви», «Сиропусний тиждень», «Меню днів народжень та дитячих свят»; презентації - звіт з виробничої практики та власні кваліфікаційні проєкти відповідно до затвердженого переліку тем для написання кваліфікаційних робіт; відповіли на питання та поділилися враженнями з місць проходження виробничої практики.

Члени кваліфікаційної комісії засвідчили високий рівень підготовки майбутніх фахівців! Та одноголосно вирішили присвоїти здобувачам/здобувачкам кваліфікацію: «Кухар 3 розряду»

Вітаємо групи № 28, 27 та майстринь виробничого навчання Ірину КОВАЛЬ, Світлану ОНИЩЕНКО з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! Бажаємо нових професійних досягнень та віри у власні сили!