"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Від мрії – до професії: виробнича практика здобувачів освіти з професії “Кухар, офіціант”

11.06.2025

Виробнича практика - є важливим етапом якісної професійно-практичної підготовки майбутніх фахівців, адже саме під час роботи під керівництвом досвідчених наставників в реальних умовах діяльності закладів ресторанного господарства здобувачі освіти мають змогу відпрацювати професійні вміння та навички, здобуті в стінах закладу освіти під час уроків виробничого навчання.
Здобувачі освіти коледжу, які навчаються за професією "Кухар, офіціант", вже на першому курсі мають змогу побачити сучасні  робочі місця провідних стейкхолдерів професійної (професійно-технічної) освіти: ТОВ "Левайс", "СушиЯ", ресторан "Гудман" тощо. Юні кухарі, відточуючи навички механічної кулінарної обробки овочів, екзотичних фруктів, риби та різних частин туші м'яса,  приготування страв, також знайомляться з трендами оформлення страв, проявляють творчі здібності.

Завдяки міцній довготривалій співпраці освіти та підприємців-роботодавців заклади освіти мають змогу в умовах виробництва закріпити професійні вміння, а підприємства - роботодавці отримати якісно підготовлених конкурентоспроможних на сучасному ринку праці кваліфікованих робітників!