Методичні заходи
11.01.2022
Педагогічні читання на тему «Засади впровадження підприємливого середовища в закладах освіти»
11 січня 2022 року в онлайн-режимі відбулися педагогічні читання за темою «Засади впровадження
29.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор»
29 грудня 2021 року майстром виробничого навчання І категорії Світланою КОНДЗЕРОЮ в групі №25 був пр
24.12.2021
Тиждень професійної майстерності методичної комісії «Легкої промисловості та побутового обслуговування»
З 20 по 24 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн
23.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор»
23 грудня 2021 року майстром виробничого навчання Ольгою БАБИЧ для здобувачів освіти групи №15, які
22.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття»
22 грудня 2021 року в рамках тижня фахової майстерності медочиної комісії «Легкої промисловості
17.12.2021
ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ “ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТА СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ ЗА ПРОФЕСІЄЮ “ВЗУТТЬОВИК З ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПОШИТЯ ВЗУТТЯ” ТА ЇХ ПОДАЛЬШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ”
14 грудня 2021 року на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій
15.12.2021
Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
15 грудня 2021 року викладачем вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО в групі №28 за
14.12.2021
Тиждень професійної майстерності метдичної комісії «Харчові технології»
З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн
08.12.2021
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар, офіціант»
07 грудня 2021 року в рамках проведення тижня професійної майстерності кафедрою «Харчових техно