Методичні заходи
04.10.2022
Засідання методичної комісії «Харчових технологій»
26 вересня 2022 року в Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти технологій та д
29.09.2022
Майстер клас для педагогічних працівників з професії «Перукар (перукар-модельєр)» в рамках співпраці з COLORSTAR
В сучасних умовах стримкого розвитку сфери послуг, зокрема бюті — сфери, до якої належить перу
30.08.2022
Засідання методичної комісії «Харчових технологій»
30 серпня 2022 року в Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти технологій та ди
17.06.2022
Практична лекція в рамках профорієнтаційної роботи: «Популяризація закладу освіти в умовах воєнного стану».
Незалежно від ситуації, вступна кампанія 2022 триває. В непростих умовах сьогодення частина ви
16.06.2022
Міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва».
14 червня 2022 року на базі Центру в форматі онлайн на платформі Zoom відбулася міська методична сек
18.02.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар»
18 лютого 2022 року майстром виробничого навчання ІІ категорії Олександром ПОПОМ був проведений відк
04.02.2022
Урок-екскурсія з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор»
В рамках виробничого навчання відбулася екскурсія до магазину » Фокстрот» здобувачів освіт
28.01.2022
Відкритий урок з предмета»Реєстратори розрахункових операцій»
28 січня 2022 року викладачем професійно-теоретичної підготовки, спеціалістом І категорії Лідією ДЗИ
27.01.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор»
27 січня 2022 року майстром виробничого навчання І категорії Ларисою ЧУДІНОВСЬКИХ в групі №15 був пр