"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Методичні заходи

11.01.2022 Педагогічні читання на тему “Засади впровадження підприємливого середовища в закладах освіти” 11 січня 2022 року в онлайн-режимі відбулися педагогічні читання за темою “Засади впровадження 29.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор” 29 грудня 2021 року майстром виробничого навчання І категорії Світланою КОНДЗЕРОЮ в групі №25 був пр 24.12.2021 Тиждень професійної майстерності методичної комісії “Легкої промисловості та побутового обслуговування” З 20 по 24 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн 23.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор” 23 грудня 2021 року майстром виробничого навчання Ольгою БАБИЧ для здобувачів освіти групи №15, які 22.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії “Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття” 22 грудня 2021 року в рамках тижня фахової майстерності медочиної комісії “Легкої промисловост 17.12.2021 ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ “ШЛЯХИ СПІВПРАЦІ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТА СОЦІАЛЬНИМИ ПАРТНЕРАМИ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ ЗА ПРОФЕСІЄЮ “ВЗУТТЬОВИК З ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПОШИТЯ ВЗУТТЯ” ТА ЇХ ПОДАЛЬШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ” 14 грудня 2021 року на базі Державного навчального закладу “Центр професійної освіти технологі 15.12.2021 Відкритий урок з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства” 15 грудня 2021 року викладачем вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО в групі №28 за 14.12.2021 Тиждень професійної майстерності метдичної комісії “Харчові технології” З 06 по 10 грудня 2021 року з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активн 08.12.2021 Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар, офіціант” 07 грудня 2021 року в рамках проведення тижня професійної майстерності кафедрою “Харчових техн