"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар, офіціант”

08.12.2021

07 грудня 2021 року в рамках проведення тижня професійної майстерності кафедрою "Харчових технологій" в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" майстром виробничого навчання Світланою ОНИЩЕНКО для здобувачів освіти групи №37, які навчаються за професією "Кухар, офіціант" був проведений відкритий урок на тему " Приготування пиріжків печених з дріжджового тіста". Під час уроку здобувачі освіти навчилися самостійно готувати дріжджове тісто безопарним способом та вироби з нього, закріпили навички порціонування та формування виробів, розглянули вимоги до якості готових виробів, обговорили типові помилки, причини їх виникнення та шляхи усунення.