Публічна інформація
Методичні заходи
06.12.2021
Відкритий урок з предмета «Організація виробництва та обслуговування»
Приготування смачної, а головне, корисної їжі залежить в тому числі від різноманітності наявного в з
16.11.2021
Засідання методичної комісії «Харчових технологій»
16 листопада 2021 року в Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти технологій та
21.10.2021
Засідання методичної комісії «Сфери послуг»
1 жовтня 2021 року відбулося засідання методичної комісії «Сфери послуг», в рамках якого майстром ви
20.10.2021
Всі ми — різні, але всі ми — рівні!
20 жовтня 2021року на базі Державного навчального закладу «Центр професійної освіти технологій
13.10.2021
Відкритий урок з «Технології приготування їжі з основами товарознавства»
Для здобувачів освіти з особливими освітніми потребами Державного навчального закладу «Центр професі