Конкурс кухарів «Кращий з професії» в рамках тижня професійної майстерності методичної комісії «Харчових технологій»
Який кухар не мріє побачити себе на екранах телевізорів, смартфонів та айфонів в якості зірки кулінарних ток-шоу?
Здобувачі освіти Київського професійного коледжу технологій та дизайну з першого по третій курс мають змогу відчути себе учасниками "Майстер шеф", адже все відбувається насправді в навчально-виробничих майстернях закладу: і естафети, і страви, до яких треба заздалегідь підібрати сучасне креативне оформлення, посуд, гарнір та соус, і судді, які не тільки знаються на технології приготування їжі, а можуть допомогти розкрити творчий потенціал майбутніх шеф-кухарів у повній мірі.
02 лютого 2024 року в рамках тижня професійної майстерності методичної комісії "Харчових технологій" здобувачі освіти І-ІІІ курсів змагалися у вмінні готувати страви з овочів не тільки за Збірником рецептур, а й за авторською технологією, відпускати страви відповідно до кулінарних трендів з використанням сучасних технологій, готувати та підбирати соуси, тощо.
За результатами конкурсу призові місця розподілилися наступним чином:
- І місце - Олександр ХАЮК, група №39 за професією "Кухар";
- ІІ місце - Надія СОКОЛОВА, група №18 за професією "Кухар, кондитер";
- ІІІ місце - Володимир РЯБОКІНЬ, група №371 за професією "Кухар".
Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами.
Вітаємо з перемогою! Бажаємо нових професійних досягнень, творчої наснаги та віри у себе!