Останні новини
«Ялинка Fest» у КПКТД 20.12.2024новини
Уроки виробничого навчання групи №37 з професії «Кухар, офіціант» 18.12.2024 Маленький вогонь, що зігріває серця і наближає перемогу! 17.12.2024 Поетапна кваліфікаційна атестація: підсумок професійного становлення 13.12.202413 грудня 2024 року у рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій відбувся конкурс «Кулінарна фантазія» серед майстрів виробничого навчання з професії «Кухар». Темою цьогорічного конкурсу стала «Страва-казка для дитини», яка вимагала від конкурсантів не лише кулінарних навичок найвищого рівня, а й творчого підходу до оформлення страви. За результатами конкурсу призові місця розподілилися наступним чином: І […]
12.12.2024 Майстер клас з «Технології приготування здорових страв»12 грудня 2024 рмайстрині виробничого навчання Світлани Головінськоїоку у рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій майстринею виробничого навчання Світланою ГОЛОВІНСЬКОЮ було проведено майстер клас з «Технології приготування здорових страв» для здобувачів освіти коледжу з професії «Кухар». Майбутні фахівці готували печиво на основі цільнозернових продуктів та фруктових пюре, цукатів та горіхів. Дякуємо пані Світлані за цікаву інформацію, корисні […]
12.12.2024 Конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кухар”12 грудня 2024 року у рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій відбувся конкурс фахової мастерності здобувачів освіти І-ІІІ курсів з професії «Кухар» , під час якого майбутні фахівці продемонстрували свої навички у приготуванні дитячої піци. За результатами конкурсу призові місця розподілилися наступним чином: І місце — Марина Чмєльова, група №17 за професією «Кухар, офіціант»; ІІ […]