Відкритий урок з «Технології приготування їжі з основами товарознавста»
16 грудня 2022 року викладачем професійно-теоретичної підготовки, спеціалістом вищої категорії, старшим викладачем Тамарою КОДОЛБЕНКО для здобувачів освіти групи № 38 на високому професійному та методичному рівні був проведений відкритий урок з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему "Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом. Вимоги до якості. Процеси, що проходять під час замісу, при бродінні тіста та випікані виробів".
Під час уроку здобувачі освіти дізналися про послідовність операцій під час замішування дріжджового тіста опарним способом, склад опари, процеси, що проходять під час замісу, при бродінні тіста та випікані виробів. Обговорили можливі типові помилки, вимоги до якості готового тіста та виробів з нього.