"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Як проходять уроки виробничого навчання за професією «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття» в умовах воєнного стану?

23.11.2022

Сьогодні професія "Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття" є однією з рідкісних професій, якої навчають молодь в закладах професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва та Київської області. Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" є одним з тих закладів освіти, які здійснюють професійно-практичну підготовку кваліфікованих робітників за зазначеною професією.

Незважаючи на непрості реалії, уроки виробничого навчання за професією "Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття" в групах №№ 101, 201, 301 проходять відповідно до робочих навчальних планів та програм згідно з розкладом. Так, здобувачі освіти першого курсу під керівництвом майстра виробничого навчання Артема ПЛАКСЮКА опановують вміння та навички з теми "Формування верху взуття", здобувачі освіти другого та третього курсу під керівництвом майстрів виробничого навчання Вадима СТЕПАНЧУКА та Олександра КЛИНОВСЬКОГО опановують та відпрацьовують практичні вміння з тем "Виготовлення взуття клейовим методом кріплення" та "Опорядження взуття" відповідно.

Бажаємо майбутнім фахівцям творчої наснаги, жаги до знань та реалізації мрій у високі професійні досягнення та результати!