"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

З Днем конституції України!

28.06.2024

Конституція України – це головний оберіг державності та демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Даючи відсіч ворогу, ми продовжуємо боротьбу за незалежність Батьківщини, незламність мови та віри, єдність народу як єдиного джерела влади – усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція та на яких будується сучасна правова держава.

«Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними». Ця теза з 21 статті Конституції – не просто декларація, а життєве кредо для кожного українця. Саме за цю свободу, за право жити у своїй суверенній державі ми боремося з ворогом. Кожен день нашого спротиву – це свідчення непохитної вірності Конституції, її цінностям і принципам. 

Збройні Сили України на полі бою, український народ на всіх фронтах – єдиним щитом захищають нашу єдину, незалежну, суверенну Українську державу. 

Пам’ятаймо: слова, викарбувані в Конституції, стають реальністю лише тоді, коли ми робимо їх такими. Кожен з нас має свою місію: захищати і творити майбутнє вільної України.

З Днем Конституції, Україно!

Разом до перемоги!