Відкритий урок з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів».
07 березня 2023 року в рамках чергової атестації Наталія ОРЛОВСЬКА викладачка професійно-теоретичної підготовки, спеціалістка ІІ категорії провела відкритий урок для здобувачів групи №38 на тему "Технологія приготування начинок. Вимоги до якості".
Під час уроку Наталія Олексіївна ознайомила майбутніх фахівців з професії "Кондитер" з сучасними видами начинок з вишень, слив, яблук, які використовуються в закладах ресторанного господарства під час виготовлення борошняних кондитерських виробів, особливостями технологічного процесу їх приготування, вимогами до якості начинок.
Нові теоретичні знанння здобувачі освіти відпрацювали під час роботи у малих групах, складаючи ментальні карти з можливими недоліками начинок з фруктів.
Викладачка продемонструвала комісії високий фактичний рівень володіння матеріалом, інноваційними технологіями.