"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"
НОВИНИ
Публічна інформація
Публічна інформація
Статут
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Публічна інформація
Головна
Структура та органи управління
Кадровий склад згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі освіти
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в закладі освіти
Мова освітнього процесу
Вакансії
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Наявність гуртожитків та вільних місць у них, розмір плати за проживання
Моніторинг якості освіти
Публічна інформація
Загальноосвітня підготовка
Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж технологій та дизайну»
Річний звіт про діяльність закладу освіти
Публічна інформація
Фінансова звітність
Публічна інформація
Фінансова звітність 2025 рік
Фінансова звітність 2023 рік
Фінансова звітність 2022 рік
Фінансова звітність 2021 рік
Фінансова звітність 2020 рік
Фінансова звітність 2019 рік
Фінансова звітність 2018 рік
Річний звіт керівника про діяльність закладу освіти
Правила прийому
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Розмір плати за навчання, підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації здобуваів освіти
Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
Правила поведінки здобувачів освіти в закладі освіти
Протидія булінгу та насильству
Інформація про заклад
Інформація про заклад
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОЛЕДЖ
УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ
Публічні закупівлі
Інформація про заклад
Державні закупівлі комунального закладу професійно (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж технологій та дизайну»
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Освітній процес
Освітній процес
Розклад уроків
Розклад дзвінків
Інклюзивне навчання
Дуальне навчання
Охорона праці та безпека життєдіяльності
Виховна робота
Виховна робота
Новини виховної та позаурочної роботи
Учнівське самоврядування
Соціально-психологічний супровід
Спортивне життя
Позаурочна робота та робота гуртків
Протидія булінгу та насильству
Зв’язки з громадськістю
Методичний портал
Методичний портал
Сторінка методиста
Методичний портал
Методисти
Методичний кабінет
Нормативна документація
Атестація педагогічних працівників
Курси підвищення кваліфікації
Школа молодого педагога
Методичні комісії
Методичний портал
Методична комісія легкої промисловості та побутового обслуговування
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ СФЕРИ ПОСЛУГ
Методична комісія харчових технологій
Методична комісія викладачів гуманітарної підготовки
Методична комісія викладачів природничо-математичної підготовки
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ
На допомогу педагогу
Методичний портал
Викладачу
Майстру виробничого навчання
Методичні заходи
Відеоуроки та майстер-класи
Електронні навчальні посібники
Абітурієнту
Абітурієнту
#1443 (без названия)
Абітурієнту
Кухар
Кухар, кондитер
Кухар, офіціант
Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття
Продавець непродовольчих товарів, адміністратор
Перукар (перукар-модельєр)
Касир (в банку)
Правила прийому
До уваги внутрішньо переміщених та евакуйованих здобувачів освіти та їх батьків!
План прийому та підготовки кваліфікованих робітників у 2025 році
Вступна кампанія 2024. Список вступників, рекомендованих до зарахування
Віртуальний 3D-тур
#1418 (без названия)
Дистанційне навчання
Дистанційне навчання
Сервіс Google-диск
Безбар’єрність
Безбар’єрність
Фізична безбар’єрність
Інформаційна безбар’єрність
Цифрова безбар’єрність
Суспільна та громадянська безбар’єрність
Освітня безбар’єрність
Економічна безбар’єрність
Нормативна база та документи
Новини
Сервіси
Результати моніторингів
Посилання на сторінки безбар’єрності
Контакти
Головна
/
Новини
Новини
19.03.2024
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу в сфері харчових технологій на базі шоу — руму “Новий проєкт” в рамках співпраці з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії &
18.03.2024
Проєкт «Українські жінки в науці»
В період з 05 березня по 15 березня 2024 року викладачами закладу освіти було проведено ряд виховних
15.03.2024
Майстер — клас з приготування кавових напоїв в кав’ярні «Level» для здобувачів освіти з професії «Кухар, офіціант»
15 березня 2024 року на базі кав’ярні «Level» було проведено майстер — клас з
15.03.2024
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу в сфері харчових технологій на базі ресторану “Різотто смажить паелью” в рамках співпраці з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії &
14.03.2024
Конференція на тему: «Сучасне прочитання творів Шевченка»
14 березня 2024 року у закладі освіти здобувачі освіти коледжу під керівництвом викладача українсько
14.03.2024
Доброволець — взірець патріотизму
«…Нам випав час мужності, час патріотів – Іще не закінчено бій! Від ворога щоб Україну звільнити, Вд
13.03.2024
Створюємо новий простір майбутнього разом з КПКТД
13 березня 2024 року в закладі освіти відбувся захоплюючий День відкритих дверей, який зібрав здобу
13.03.2024
Відкритий урок на тему: «Доля жінки в творчості Т.Шевченка»
В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. Шевче
12.03.2024
Уроки виробничого навчання з професії «Кухар»
Під час уроків виробничого навчання з професії «Кухар» здобувачі/здобувачки освіти коледжу
« Первая
«
...
10
20
...
26
27
28
29
30
...
40
50
60
...
»
Последняя »
пошук