"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Новини

news-prev-1 18.03.2025 Уроки виробничого навчання групи №172 з професії «Кухар» Під час уроків виробничого навчання з професії «Кухар» здобувачі /здобувачки освіти групи news-prev-1 17.03.2025 Екскурсія до Державного архіву: пам’ятаємо Куренівську трагедію 17 березня 2025 року здобувачі освіти коледжу під керівництвом майстринь виробничого навчання Лариси news-prev-1 14.03.2025 Відкрита виховна година на тему: «Архетип борця за волю та звитяжця української слави у контексті творчості великого Кобзаря: від образу «козака-сіромахи», героя Коліївщини, рекрута, мобілізованого російською імперією, до сучасного воїна ЗСУ» 14 березня 2025 року в закладі освіти у рамках заходів методичної комісії загальноосвітньої підготов news-prev-1 14.03.2025 З Днем українського добровольця! Сьогодні вшановуємо тих, хто, не чекаючи наказів, свідомо зробив вибір стати на захист України. Післ news-prev-1 13.03.2025 ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ XXVIII ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ СПУ KYIV BEAUTY CUP! 12 березня 2025 року здобувачі та здобувачки освіти за професією «Перукар (перукар-модельєр) news-prev-1 13.03.2025 День відкритих дверей: знайомство з професіями та можливостями 13 березня 2025 року у закладі освіти відбувся День відкритих дверей, який зібрав школярів Оболонськ news-prev-1 12.03.2025 Відкритий урок на тему: «Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса великим шматком, порційними шматками, дрібними шматками» У закладі освіти викладачкою з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства& news-prev-1 11.03.2025 Fake.Busters»: TikTok-канал для підвищення медіаграмотності підлітків З метою популяризації інформаційної та медійної грамотності наші партнери, БО «Smart Angel», створил news-prev-1 10.03.2025 Відкритий урок з предмету «Облік, калькуляція і звітність» у рамках проєкту «Дитяче харчування» В рамках проєкту «Дитячого харчування» викладачкою предмету «Облік, калькуляція і зві