"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Міська методична секція педагогічних працівників професій харчових технологій на тему «Створення сучасного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників»

25.09.2024

25 вересня 2024 року на виконання плану спільних заходів Управління закладів вищої освіти, професійної освіти та прогнозування цільових програм Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) та Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві на 2024/2025 н.р. було проведено міську методичну секцію педагогічних працівників професій харчових технологій на тему: «Створення сучасного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників».

Педагогічні працівники Комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж технологій та дизайну» показали роль соціального партнерства як важливого фактору підготовки кваліфікованих конкуренто спроможних робітників, продемонстрували результати новітніх виробничих технологій та педагогічних інновацій на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки.