"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи №25 за професією «Продавець непродовольчих товарів, адмінстратор».

01.12.2022

Попри всі перешкоди, 01 грудня 2022 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбулася поетапна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 25 за професією "Продавець непродовольчих товарів, адміністратор", яка є важливим підсумовуючим етапом професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників.

Під керівництвом майстрів виробничого навчання Лариси ЧУДІНОВСЬКИХ та Оксани САМЧУК здобувачі освіти в присутності кваліфікаційної комісії склали тестування, яке передбачало надання відповідей на рандомні 60 запитань з предметів професійно-теоретичної підготовки, продемонстрували презентації, поділилися своїми враженнями від проходження виробничої практики на робочих місцях підприємств - роботодавців м. Києва.

Члени комісії засвідчили високий рівень підготовки майбутніх фахівців та прийняли рішення про присвоєння 3-го розряду з професії "Продавець непродовольчих товарів" всім здобувачам групи № 25.

Вітаємо групу № 25 та майстрів виробничого навчання з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! Бажаємо нових професійних досягнень та віри у власні сили!