
Публічна інформація
Головна
/
Методичні заходи > Новини /
Відкритий урок на тему: «Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса великим шматком, порційними шматками, дрібними шматками»
Відкритий урок на тему: «Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса великим шматком, порційними шматками, дрібними шматками»
12.03.2025
У закладі освіти викладачкою з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства", Тамарою КОДОЛБЕНКО було проведено відкритий урок на тему: "Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м'яса великим шматком, порційними шматками, дрібними шматками".
Під час заняття здобувачі освіти ознайомилися з різними способами приготування м’ясних страв, особливостями обробки м’яса, температурними режимами та подачею страв.