Публічна інформація
Головна
/
Методичні заходи > Новини /
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар, офіціант» на тему: «Обробка яєць, приготування варених яєць зі шкаралупою та без неї, смажені яйця»
Відкритий урок виробничого навчання з професії «Кухар, офіціант» на тему: «Обробка яєць, приготування варених яєць зі шкаралупою та без неї, смажені яйця»
14.02.2024
14 лютого 2024 року в рамках чергової атестації майстринею виробничого навчання з професії: "Кухар, офіціант" Риммою КИРИЧЕНКО було проведено відкритий урок для здобувачів освіти групи №17 на тему: "Обробка яєць, приготування варених яєць зі шкаралупою та без неї, смажені яйця". Під час проведення уроку майбутні фахівці на чолі з майстринею виробничого навчання виконували роботи з варіння яєць в шкаралупі та яєць пашот, смаження яєчні натуральної. Римма Анатоліївна продемонструвала комісії високий фактичний рівень володіння матеріалом, сучасними інформаційно-комунікативними технологіями, індивідуальний підхід до здобувачів освіти під час самостійного виконання ними практичних операцій.