"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Якими професійними вміннями та навичками можуть похизуватися здобувачі освіти першого курсу — майбутні фахівці з професії «Кухар, офіціант», «Кухар, кондитер»?

28.02.2023

Як швидко плине час! Незважаючи на непрості умови воєнного стану, здобувачі освіти Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" продовжують "гризти граніт науки".

Вчорашні абітурієнти, а вже сьогодні - здобувачі освіти І курсу, які навчаються за професіями "Кухар, офіціант", "Кухар, кондитер" у групах за №№ 17 та 18 відповідно, протягом 6 місяців тиждень за тижднем під керівництвом досвідчених майстринь виробничого навчання світлани ОНИЩЕНКО, Ірини КОВАЛЬ опановували секрети кухарського мистецтва. Майбутні фахівці навчилися правильно, відповідно до вимог охорони праці, гігієни та санітарії організовувати робочі місця; правильно, відповідно до технологічного процесу обробляти овочі, яйця; готувати страви та гарніри з овочів, страви з яєць та сиру; відпускати страви відповідно до сучасних тенденцій оформлення, тощо.

Зичимо вам допитливості та наполегливості на шляху до обраної професії, нових професійних відкриттів та досягнень!