новини
Маленький вогонь, що зігріває серця і наближає перемогу! 17.12.2024 Поетапна кваліфікаційна атестація: підсумок професійного становлення 13.12.2024 Конкурс “Кулінарна фантазія” серед майстрів виробничого навчання з професії “Кухар” 13.12.202412 грудня 2024 рмайстрині виробничого навчання Світлани Головінськоїоку у рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій майстринею виробничого навчання Світланою ГОЛОВІНСЬКОЮ було проведено майстер клас з “Технології приготування здорових страв” для здобувачів освіти коледжу з професії “Кухар”. Майбутні фахівці готували печиво на основі цільнозернових продуктів та фруктових пюре, цукатів та горіхів. Дякуємо пані Світлані за цікаву інформацію, корисні […]
12.12.2024 Конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кухар”12 грудня 2024 року у рамках Тижня професійної майстерності методичної комісії харчових технологій відбувся конкурс фахової мастерності здобувачів освіти І-ІІІ курсів з професії “Кухар” , під час якого майбутні фахівці продемонстрували свої навички у приготуванні дитячої піци. За результатами конкурсу призові місця розподілилися наступним чином: І місце – Марина Чмєльова, група №17 за професією “Кухар, офіціант”; ІІ […]
11.12.2024 Лекція: “Тренд та його життєвий цикл” у рамках проєкту “Академія стилю: шлях до професії перукаря-модельєра”11 грудня 2024 року у рамках проєкту “Академія стилю: шлях до професії перукаря-модельєра” здобувачі освіти з професії “Перукар (перукар – модельєр)” зустрітися з неперевершеною Іреною ВІНЦЮК – лекторкою Академії Андре Тан, fashion influencer, style експерткою та засновницею проекту “Сталева Врода”, яка провела лекцію на тему: “Тренд та його життєвий цикл”. Під час лекції здобувачі та […]