"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

РІК НЕЗЛАМНОСТІ: 24 ЛЮТОГО РІЧНИЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ

24.02.2023

24 лютого 2022 року російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року.

Від цієї дати минув рік, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. 365 днів українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику й стоять на захисті незалежності, державності та національної ідентичності.
Події в різних містах України, до яких прийшов загарбник, вразили світову спільноту, зокрема й жахливі воєнні злочини росії в Бучі, Бородянці, Макарові, Ірпені та інших населених пунктах Київщини...

Колектив Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" разом із здобувачами освіти памятають про "чорну" дату, яка вплинула так чи інакше на життя кожного з українців. Класними керівниками та майстрами виробничого навчання для здобувачів І-ІІІ курсів були проведені виховні години "Вистояли-Переможемо!" в онлайн-форматі.

Ми і надалі будемо боротися та залишатися незламними. Спільними зусиллями ми Переможемо! Боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!