Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар”
30 січня 2023 уроку майстринею виробничого навчання І категорії Ольгою ДАНЕВИЧ був проведений відкритий урок на тему «Підготовка риби для фарширування у цілому вигляді, порційними шматками, кругляками, філе».
Здобувачі освіти групи №28 за професією "Кухар, кондитер" набули практичних навичок та умінь з підготовки риби до фарширування у цілому вигляд, порційними шматками, кругляками, філе; закріпили навички розрахунку сировини на задану кількість порцій, відпрацювали навички організації робочого місця, правила охорони праці, санітарії та гігієни під час роботи в мясо-рибному цеху; продемонстрували вміння працювати в бригаді та наблизилися до поставленої мети - стати справжнім фахівцем своєї справи!
Майстриня виробничого навчання вкотре продемонструвала високий рівень володіння матеріалом, професійних навичок.