Публічна інформація
Тиждень фахової майстерності професій “Харчових технологій”
19.12.2022
В період з 12 по 16 грудня 2022 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відповідно до плану роботи методичної комісії "Харчові технології" проводився тиждень професійної майстерності.
Мета: підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, удосконалення організації та змісту навчання здобувачів освіти в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва".
В рамках проведення тижня були проведені наступні заходи:
- 12 грудня 2022 року - відкриття тижня, проведення конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ІІ та ІІІ курсів з професії "Кухар";
- 13 грудня 2022 року - демонстрація відкритого уроку майстром виробничого навчання Світланою ГОЛОВІНСЬКОЮ на тему "Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього";
- 14 грудня 2022 року - проведення квесту на знання предметів професійно-теоретичної підготовки;
- 15 грудня 2021 року - конкурс презентацій "Автентична кухня (бабусині страви)" між групами здобувачів освіти з професії "Кухар";
- 16 грудня 2022 - проведення відкритого уроку викладачем професійно-теоретичної підготовки Тамарою КОДОЛБЕНКО на тему "Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом. Вимоги до якості. Процеси, що проходять під час замісу, при бродінні тіста та випікані виробів"; обговорення та підведення підсумків тижня; урочисте нагородження переможців та учасників.
Тиждень професійної майстерності виявився насиченим на цікаві заходи та позитивні враження. Бажаємо здобувачам освіти нових професійних досягнень, творчої наснаги та віри у власні сили!