"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Сімейне свято «Містечко добра»

23.09.2024

23 вересня 2024 року у закладі освіти з нагоди святкування  Міжнародного Дня миру відбулося сімейне свято «Містечко добра» на підтримку Збройних Сил України, захисників, мужніх воїнів, які захищають нашу державу від російського агресора.

Батьки, здобувачі освіти, соціальні партнери та педагогічні працівники відвідали локації з «Чайної церемонії», дитячу зону, зону активного відпочинку та фудкорт «Українські традиції»; приймали участь у майстер – класах з «Виготовлення брелоків з тисненням», «Солодка розмальовка», «Оздоблення кейпопсів», «Виготовлення прикрас з атласної стрічки», «Десять друзів Лесі», «Розпис глиняного посуду», «Виготовлення ляльки - мотанки», «Створення індивідуального парфуму», «Кольорові візерунки» (українська коса з канікалоном), «Виготовлення млинців».

Велика та дружня родина Київського професійного коледжу технологій та дизайну висловлюючи свою активну громадянську позицію долучилася до благодійного ярмарку на підтримку Збройних Сил України.

Віримо, що підтримуючи українських  бійців, ми вселяємо віру та робимо свій внесок для наближення миру та перемоги. Гордимося тим, що ми -УКРАЇНЦІ! А наша Україна – непереможна, найкраща, найбагатша та найчарівніша держава! Ми все поборемо!