"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Як проходять уроки виробничого навчання з професії “Кухар, кондитер” в умовах воєнного стану?

27.09.2022

Професійно-практична підготовка є одним із головних чинників розвитку продуктивних сил незалежної України, що забезпечує відродження економіки держави. Майстри виробничого навчання Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва", незважаючи на непрості умови воєнного стану, тримають освітянський стрій та продовжують передавати власний багаторічний досвід майбутнім кваліфікованим робітникам.

Зокрема під час уроків виробничого навчання здобувачі освіти Центру з професії "Кухар, кондитер" під керівництвом майстра виробничого навчання Світлани ГОЛОВІНСЬКОЇ в одній з лабораторій закладу опановують секрети та тонкощі кухарського мистецтва, використовуючи сучасні інноваційні технології та способи оформлення страв з м'яса, риби, овочів, тощо.

Так тримати! Бажаємо творчої наснаги, креативних ідей та прагнення до постійного розвитку та самовдосконалення!