"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

ФЛЕШ-СЕМІНАР “ОВОЛОДІННЯ ОСНОВНИМИ НАВИЧКАМИ ФАРБУВАННЯ ВОЛОССЯ”, ЯК ІННОВАЦІЙНА ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ “ПЕРУКАР (ПЕРУКАР – МОДЕЛЬЄР).

24.04.2023

Флеш-семінар – форма передачі знань та вмінь, в основі якої лежить обговорення нововведень та обмін досвідом, майстерністю між колегами, розширення кругозору.

Задача флеш-семінару – генерація якомога більшої кількості професійних ідей та обмін засобами вирішення складних питань із практики особистого досвіду роботи.  Це також можливість розповсюдження свого, особистого досвіду.

У квітні 2023 року на базі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" для педагогічних працівників та здобувачів освіти І - го курсу з професії "Перукар (перукар - модельєр)" технологом-експертом компанії «Colorstar», магістром дизайну
зачісок, перукарем-модельєром Оленою НЕМИРОВСЬКОЮ було проведено флеш-семінар на тему: ВОЛОДІННЯ ОСНОВНИМИ НАВИЧКАМИ ФАРБУВАННЯ ВОЛОССЯ".
Під час проведення флеш-семінару здобувачки освіти мали змогу ознайомитись з ексклюзивною професійною косметикою для фарбування волосся; практично відпрацювати операції фарбування волосся з використанням вищезазначених засобів.