"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Флеш-семінар “Салонні укладки. Огляд стайлінгу. Архітектор Рro”, як інноваційна форма проведення уроків виробничого навчання з професії “Перукар (перукар – модельєр).

10.03.2023

Флеш-семінар – форма передачі знань та вмінь, в основі якої лежить обговорення нововведень та обмін досвідом, майстерністю між колегами, розширення кругозору.

З англійської "Flash" перекладається як  спалах, миттєвість, несподіваний прояв, швидкий запис/стирання інформації з пам’яті блоками.

Флеш-семінар – це можливість ознайомитись з авторськими апрацюваннями колег та авторськими методами використання нових технологій на практиці.

Задача флеш-семінару – генерація якомога більшої кількості професійних ідей та обмін засобами вирішення складних питань із практики особистого досвіду роботи.  Це також можливість розповсюдження свого, особистого досвіду.

У березні 2023 року на базі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" для педагогічних працівників та здобувачів освіти І - го курсу з професії "Перукар (перукар - модельєр)" представником навчального центру "Архітектор краси" Ларисою ГУРОВОЮ було проведено флеш-семінар на тему: "Салонні укладки. Огляд стайлінгу. Архітектор Рro".
Під час проведення флеш-семінару здобувачі освіти мали змогу ознайомитись з ексклюзивною професійною косметикою для стайлінгу , такими як: Saryna Key, Professional, Koster, Sergilac, Saphira; практично відпрацювати здійснення салонних укладок з використанням вищезазначених засобів.

.