"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Лекція на тему “Органічне харчування: міф чи засіб існування?”

06.10.2022

5 жовтня 2022 року в рамках співпраці президентом Комітетету органічного маркетингу Української асоціації маркетингу, членом правління Спілки рекламістів України Оленою ШАПОРЕНКО на базі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" для здобувачів освіти, які навчаються за професіями "Кухар", "Кухар, офіціант", "Кухар, кондитер" була проведена навчальна лекція на тему "Органічне харчування: міф чи засіб існування?".

Мета лекції - набуття знань про сучасні доступні органічні продукти, їх види, призначення, особливості використання та маркування; формування екологічної свідомості, підвищення усвідомленого ставлення до використання органічних продуктів в побуті власної родини та подальшій професійній діяльності.