"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"
НОВИНИ
Публічна інформація
Публічна інформація
Статут
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Публічна інформація
Головна
Структура та органи управління
Кадровий склад згідно з ліцензійними умовами
Освітні програми, що реалізуються в закладі освіти
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються в закладі освіти
Мова освітнього процесу
Вакансії
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Наявність гуртожитків та вільних місць у них, розмір плати за проживання
Моніторинг якості освіти
Публічна інформація
Загальноосвітня підготовка
Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж технологій та дизайну”
Річний звіт про діяльність закладу освіти
Публічна інформація
Фінансова звітність
Публічна інформація
Фінансова звітність 2025 рік
Фінансова звітність 2023 рік
Фінансова звітність 2022 рік
Фінансова звітність 2021 рік
Фінансова звітність 2020 рік
Фінансова звітність 2019 рік
Фінансова звітність 2018 рік
Річний звіт керівника про діяльність закладу освіти
Правила прийому
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Розмір плати за навчання, підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації здобуваів освіти
Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
Правила поведінки здобувачів освіти в закладі освіти
Протидія булінгу та насильству
Інформація про заклад
Інформація про заклад
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОЛЕДЖ
УСТАНОВЧІ ДОКУМЕНТИ
Публічні закупівлі
Інформація про заклад
Державні закупівлі Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва"
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Освітній процес
Освітній процес
Розклад уроків
Розклад дзвінків
Інклюзивне навчання
Дуальне навчання
Охорона праці та безпека життєдіяльності
Виховна робота
Виховна робота
Новини виховної та позаурочної роботи
Учнівське самоврядування
Соціально-психологічний супровід
Спортивне життя
Позаурочна робота та робота гуртків
Протидія булінгу та насильству
Зв’язки з громадськістю
Методичний портал
Методичний портал
Сторінка методиста
Методичний портал
Методисти
Методичний кабінет
Нормативна документація
Атестація педагогічних працівників
Курси підвищення кваліфікації
Школа молодого педагога
Методичні комісії
Методичний портал
Методична комісія легкої промисловості та побутового обслуговування
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ СФЕРИ ПОСЛУГ
Методична комісія харчових технологій
Методична комісія викладачів гуманітарної підготовки
Методична комісія викладачів природничо-математичної підготовки
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ
На допомогу педагогу
Методичний портал
Викладачу
Майстру виробничого навчання
Методичні заходи
Відеоуроки та майстер-класи
Електронні навчальні посібники
Абітурієнту
Абітурієнту
#1443 (без назви)
Абітурієнту
Кухар
Кухар, кондитер
Кухар, офіціант
Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття
Продавець непродовольчих товарів, адміністратор
Перукар (перукар-модельєр)
Касир (в банку)
Правила прийому
До уваги внутрішньо переміщених та евакуйованих здобувачів освіти та їх батьків!
План регіонального замовлення
Вступна кампанія 2024. Список вступників, рекомендованих до зарахування
Віртуальна екскурсія
#1418 (без назви)
Дистанційне навчання
Дистанційне навчання
Сервіс Google-диск
Безбар’єрність
Безбар’єрність
Фізична безбар’єрність
Інформаційна безбар’єрність
Цифрова безбар’єрність
Суспільна та громадянська безбар’єрність
Освітня безбар’єрність
Економічна безбар’єрність
Нормативна база та документи
Новини
Сервіси
Результати моніторингів
Посилання на сторінки безбар’єрності
Контакти
Головна
/
Новини
Новини
19.12.2022
Тиждень фахової майстерності професій “Харчових технологій”
В період з 12 по 16 грудня 2022 року в Державному навчальному закладі “Центр професійної освіт
16.12.2022
Допомога ЗСУ. З любов’ю у серці! З вірою в душі!
Наразі весь народ України намагається допомагати один одному, підтримувати один одного, особливо чол
16.12.2022
Відкритий урок з “Технології приготування їжі з основами товарознавста”
16 грудня 2022 року викладачем професійно-теоретичної підготовки, спеціалістом вищої категорії, стар
15.12.2022
Конкурс презентацій “Автентична кухня (бабусині страви)”
15 грудня 2022 року в рамках тижня професійної майстерності професій харчових технологій здобувачі о
14.12.2022
Відкрите тренінгове заняття “Тімбілдінг. Створи команду переможців!”
В сучасному світі все більшої популярності набуває професія психолога, адже психолог є спеціалістом,
14.12.2022
Квест “Інтелектуальний поєдинок”
15 грудня 2022 року в рамках професійного тижня кафедри “Харчових технологій” між здобув
13.12.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар”
Сьогодні, в надважких умовах екстренного відключення світла, опалення, обстрілів з боку країни агрес
12.12.2022
Конкурс професійної майстерності за професією “Кухар”
15 грудня 2022 року в рамках проведення тижня професійної майстерності відповідно до плану роботи ме
08.12.2022
Скажемо насильству “СТОП!”
В рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем под
« Первая
«
...
10
20
30
...
60
61
62
63
64
...
»
Последняя »
пошук