Методичні заходи
16.12.2022
Відкритий урок з “Технології приготування їжі з основами товарознавста”
16 грудня 2022 року викладачем професійно-теоретичної підготовки, спеціалістом вищої категорії, стар
14.12.2022
Відкрите тренінгове заняття “Тімбілдінг. Створи команду переможців!”
В сучасному світі все більшої популярності набуває професія психолога, адже психолог є спеціалістом,
13.12.2022
Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар”
Сьогодні, в надважких умовах екстренного відключення світла, опалення, обстрілів з боку країни агрес
12.12.2022
Конкурс професійної майстерності за професією “Кухар”
15 грудня 2022 року в рамках проведення тижня професійної майстерності відповідно до плану роботи ме
30.11.2022
Самоосвіта педагогічних працівників як умова підвищення професійної компетентності
Самоосвіта педагогічних працівників є необхідною умовою для забезпечення успішного функціонува
23.11.2022
Міжнародна ІІІ науково – практична інтернет-конференція на тему “Органічний маркетинг. Сучасні технології та перспективи розвитку”
22 листопада 2022 року члени ініціативної групи з впровадження досвіду використання органічної проду
14.11.2022
Уроки виробничого навчання з професії “Продавець непродовольчих товарів, адміністратор” в умовах воєнного стану
В умовах воєнного стану уроки виробничого навчання в Державному навчальному закладі “Центр про
03.11.2022
Міська методична секція педагогічних працівників професій легкої, поліграфічної промисловості та сфери послуг закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва
03 листопада 2022 року на базі Державного навчального закладу “Центр професійної освіти технол
04.10.2022
Засідання методичної комісії “Харчових технологій”
26 вересня 2022 року в Державному навчальному закладі “Центр професійної освіти технологій та