Публічна інформація
Майстер – клас з приготування десертів для майстрів виробничого навчання з професії “Кухар” від шеф кондитерів ресторану “Satori restaurant & bar” в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
29.03.2024
З метою вдосконалення майстерності та професійних навичок майстрів виробничого навчання з професії "Кухар", в рамках співпраці коледжу з ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» був проведений майстер - клас з приготування десертів на базі ресторану "Satori restaurant & bar".
Руфат АЛІЯРОВ - голова управління асоціації кулінарів Азербайджану, інженер-технолог громадського харчування, бренд - шеф Східного направлення Satori Груп, поділився досвідом роботи в ресторані з зірками Мішлена (Франція-Страсбург), розповів про особливості роботи ресторану та продемонстрував тонкощі приготування Азербайджанської пахлави.
Ірина ПОСТОЄНКО - Шеф-кондитер Satori (кондитерський цех Макарена), провела майстер - клас по приготуванню мусових десертів.