Здобувачі освіти на робочих місцях підприємств – роботодавців м. Києва під час проходження виробничої практики з професії “Кухар”
Виробнича практика є важливою ланкою професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників, адже вона дає здобувачам освіти можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ними вибору. Саме виробнича практика готує майбутніх фахівців до самостійного виконання обов’язків на першій посаді, де вони працюватимуть. Внесок молодих спеціалістів у практичну діяльність підприємств прямо залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних вмінь та навичок, набутих під час уроків теоретичного та виробничого навчання.
Київський професійний коледж технологій та дизайну вже котрий рік поспіль здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії "Кухар" для підприємств - роботодавців м. Києва відповідно до реєстру довгострокових угод, а саме КП "Школярик", КП "Шкільне харчування", КП "Шкільне харчування Оболонського району", ТОВ "Новус Україна", ТОВ "СушиЯ", ТОВ "Кет Айленд", ПП "Преміум 98" тощо. Під час виробничої практики під керівництвом наставників з числа висококваліфікованих досвідчених фахівців закладів ресторанного господарства здобувачі освіти груп №№ 271, 27, 28 не тільки практично відпрацьовують професійні навички, якими повинен володіти Кухар 3, 4 розрядів, а й набувають досвіду експлуатації сучасного обладнання, інвентарю, інструментів; знайомляться з новими видами ресторанного посуду; опановують сучасні тенденції в приготуванні, оформленні та відпуску страв.