"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо здобувачів освіти групи № 271 з професії “Кухар” з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації!

01.03.2023

Незважаючи на складні умови воєнного стану, 01 березня 2023 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбулася поетапна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи з особливими освітніми потребами № 271 за професією "Кухар", яка є важливим підсумовуючим етапом професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників.

Під керівництвом майстрів виробничого навчання Таїсії КАРП'ЮК та Володимира ХУДЕНКО здобувачі освіти в присутності кваліфікаційної комісії склали тестування, яке передбачало надання відповідей на рандомні 60 запитань з предметів професійно-теоретичної підготовки, продемонстрували звіт з проходження виробничої практики на робочих місцях підприємств - роботодавців м. Києва у вигляді презентацій.

Представник, шеф-кухар 5-го розряду підприємства - роботодавця м. Києва "Mister Cat" Олександр КОЗЛЕНКО, на робочих місцях якого відпрацьовували професійні вміння та навички значна частина здобувачів групи та члени кваліфікаційної комісії засвідчили високий та достатній рівні підготовки майбутніх фахівців та прийняли рішення про присвоєння 3-го розряду з професії "Кухар" всім здобувачам групи № 271.

Вітаємо групу № 271 та майстрів виробничого навчання з успішним складанням поетапної кваліфікаційної атестації! Бажаємо нових професійних досягнень та віри у власні сили!