"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Вітаємо групи №№ 35, 38 з успішним складанням Державної кваліфікаційної атестації!

22.06.2023

З 22 червня 2023 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" розпочався період проведення Державних кваліфікаційних атестацій. В цьому році Центр випускає 162 кваліфікованих робітника за професіями «Кухар», «кухар, кондитер», «Кухар, офіціант», «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття», «продавець непродовольчих товарів, адміністратор», «Перукар (перукар-модельєр)», «Касир (в банку)».

 22 червня 2023 року відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групах  №№ 35, 38 за професіями «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор», «Кухар, кондитер».     

 Державна кваліфікаційна атестація проходила в два етапи. Під час першого етапу здобувачі закладу освіти виконували онлайн-тестування, яке передбачало надати відповіді на 60 питань з 250 можливих з предметів професійно-теоретичної підготовки. На другому етапі майбутні фахівці презентували та захищали підготовлені творчі роботи за професією «Продавець непродовольчих товарів, адміністратор», демонстрували та захищали презентації відповідно до обраної теми за професією «Кухар, кондитер».

 Державній кваліфікаційній атестації передувало виконання пробних кваліфікаційних робіт з вищезазначених професій.

Представники підприємств – роботодавців м. Києва  Гогольчук Владислав Вадимович - керівник відділу підбору персоналу ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», маркетинг і торгівля, маркетолог та  Бойко Микола Володимирович – директор Комунального підприємства «Школярик», інженер-технолог харчового виробництва, кухар-кондитер 5 розряду засвідчили високий та достатній рівень знань, вмінь та навичок майбутніх кваліфікованих робітників.

Вітаємо випускників, класних керівників та майстрів виробничого навчання!Бажаємо випускникам, яким випала честь відновлювати економіку Держави в непростий воєнний час, успіхів, віри в себе, нових досягнень та професійного зростання!